nlc.hu
TV-sztárok

2022-ben is lesz Házasodna a gazda

2022-ben is lesz Házasodna a gazda

A Házasodna a gazda 2022-ben a 5. évaddal folytatódik.

A Házasodna a gazda negyedik évadában három gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával. A 2020-as álompár, Roland gazda és Niki pedig azóta is együtt élnek, ami bizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy korántsem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet.

2021. december 6-tól az RTL Klub keresi azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás december 6-tól látható majd a képernyőn. A műsor – ahogy az előző három évadban – a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos részei az  állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amikhez egy  gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

házasodna a gazda

2022-ben is lesz Házasodna a gazda (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top