nlc.hu
TV-sztárok

Mestercukrász: Cintinek nem volt már ideje tálalni

Ilyen még nem volt a Mestercukrász történetében!

Nem tudta kitálalni desszertjét az egyik versenyző.

Nyolc kötény már csütörtökön elkelt, a maradék hatért nyolcan szálltak ringbe a Mestercukrász 2. pénteki adásában. Az első feladatban három darab különböző ízesítésű, virág-tematikájú cupcake-et várt a zsűri a négy versenyzőtől. A második fordulóban pedig Joci séf izzasztotta meg a versenyzőket: a tempós diktálás során a séf ikonikus desszertjét kellett lemásolni.

Mestercukrász

Nem nézte a ketyegő órát Cinti – Forrás: Mestercukrász – videó

Cinti nagyon megküzdött ezzel a feladattal, mert többször újra is kellett kezdenie a folyamatokat, ugyanis a nagy kapkodásban összekeverte az alapanyagokat. Az utolsó percben annyira belemerült a piskótája mentésébe, hogy észre sem vette, amikor lejárt az idő, és emiatt nem is tudta kitálalni a desszertet. 

Akkor érte a döbbenet, mikor Liptai Claudia felszólította a versenyzőket, hogy lépjenek hátra a pultjuktól. Cinti végül csak a félkész, vaníliás krémmel rétegzett musszelines piskótát – a kis musszelin gömbökkel a tetején – tudta csak kivinni a zsűri elé.

Ez a teljesítmény már nem volt elég a kötényszerzéshez, így Cinti számára is véget ért a Mestercukrász.

Olvass még a Mestercukrász 2.-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top