nlc.hu
TV-sztárok

DWTS: Pásztor Anna Gabriela Spanic helyezéséről

DWTS: Pásztor Anna szerint nem volt fair, hogy Gabriela Spanic második lett a versenyen

Az énekesnő szerint a világsztár rajongótáborával nem lehetett versenyezni.

Hamarosan elstartolt a Dancing with the Stars harmadik évada. Többek között erről is kérdezte Pásztor Annát a Blikk, az énekesnő pedig nem kertelt: elárulta, a mai napig vannak benne rossz érzések a verseny végeredményét illetően.

Pásztor Anna

Fotó: TV2

„Mivel mind a kettőnk szerelme a tánc, óriási csalódás volt, mikor kiestünk, bár azt éreztem, hogy Timiék fogják megnyerni az évadot, hiszen óriási teljesítményt nyújtottak. Elképesztő megtiszteltetés volt, hogy egy világsztár, Gabriela Spanic is ott volt a mezőnyben, de nem lehet az ő rajongótáborával versenyezni. Ezt nem éreztem fairnek, mert itt nem a tánc döntött. Sokat fejlődött, de mivel közelről láttam, nem élvezte annyira magát a táncot. A helyébe még a döntő előtt megköszöntem volna, hogy itt lehetek, és átengedtem volna a magyaroknak a terepet. Sokáig sírást okozott nekem, hogy a saját hazámban miért nem vagyunk egy kicsit értékesebbek” – mondta a lapnak az Anna and the Barbies énekesnője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top