nlc.hu
TV-sztárok

Szabó András Csuti reagált a vádakra

Szabó András Csuti reagált az őt ért vádakra

Az üzletembert kicsit felpaprikázta a kommentelők igazságtalan következtetése.

Szabó András Csuti – annak ellenére, hogy különváltak Kulcsár Edinával – igyekszik minél több időt együtt tölteni a gyermekeivel. Szerencsére sikerült megegyezniük abban, hogy az apuka bármikor láthatja Ninát és Medoxot

Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

Csuti láthatóan odavan a kicsikért, pár napja mégis betámadták a követői. Egy videót tett közzé az üzletember, amiben a kocsiban ültek, de a gyerekek nem voltak bekötve, erre pedig egyből felfigyeltek a szemfüles kommentelők, és ahogyan azt szokták, szóvá is tették. 

Csuti most elmagyarázta a Borsnak, mi is történt pontosan. „A szituáció a következő volt: egy hatalmas dugóban ültünk a Múzeum körút környékén, és kb. húsz percig nem mozdultunk onnan egy tapodtat sem. Se előre, se hátra, szerintem még a motort is kikapcsoltam. A gyerekek nyűgösek voltak, ezért úgy voltam vele, hogy addig kikötöm őket, úgysem megyünk egy ideig sehova, és majd amikor indulunk, természetesen visszacsatolom a biztonsági öveiket. Eközben készült az ominózus videó. Jólesik, hogy ennyien aggódnak a gyermekeimért, de megnyugtatok mindenkit, biztosan nincsen senki, aki nálam jobban biztonságban akarná tudni a gyerekeit.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top