nlc.hu
TV-sztárok

Béres Anett műtétje

Hamarosan ismét műteni kell Béres Anettet

Az otthonában lábadozó Anett lábából a tervezettnél hamarabb el kell távolítani a rögzítő csavarokat, mert – mint elmondta – a lábfeje túl keskeny, és kiállnak belőle a csavarok – írja a Blikk.

Béres Anett Sáfrány Emesével vett részt a szertartáson, amelytől azt remélte, segít megszabadulni a lelki problémáitól, ám ehelyett nem sokkal később az életéért küzdött: hatórás műtétet hajtottak végre rajta az orvosok.

Béres Anett újabb műtétje

Fotó: Schumy Csaba/solwee

„Általában fél évig, vagy akár kilenc hónapig szokták bent tartani ezeket az eszközöket, nálam azonban a keskeny lábfejem miatt úgy döntöttek az orvosok, hogy hamarabb kiveszik. Egy hónap múlva műtenek megint, remélem, utána még könnyebb lesz majd a mozgás…. A csavarok, sajnos, kényelmetlenek, és kézzel is kitapinthatóak. Volt egy dudor a sarkamnál, amiről anyuval azt hittük, hogy csontkinövés, így elkezdtük masszírozni, hátha elmúlik. Persze, nem múlt el, az orvos pedig később azt mondta, ne is strapáljuk magunkat, mert ez a csavar, csak olyan keskeny a lábfejem, hogy kiáll belőle. Ezért is döntöttek a hamarabbi eltávolítása mellett” – mondta Anett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top