nlc.hu
TV-sztárok

4 színésznő, akinek elrejtették a terhességét a sorozatban

Ezek a színésznők várandósak voltak forgatás közben, de te észre sem vetted

A következő színésznők terhességét vagy ügyesen elrejtették vagy beleírták a forgatókönyvbe úgy, hogy nézőként neked le sem esett, hogy a sztár a való életben is várandós.

Forgatókönyvíró tervez, a természet végez: a következő színésznők esetében a sorozat, amiben szerepeltek távolról sem gondolta még, hogy az általuk alakított karakter elérkezett arra a pontra, hogy kisbabája legyen. A való élet azonban nem egyenlő a sorozattal, a sorozatsztárok pedig várandósak lettek. Egy-egy produkció forgatása viszont nem két nap, az évadok munkálatai hosszú hónapokig elhúzódhatnak, ezt pedig a színésznőknek a kamerák előtt kell tölteniük. Így, ha csak nincs valamilyen kreatív megoldása a készítőknek, a terhesség mindenkinek fel fog tűnni.

Az egyre gömbölyödő pocakokkal tehát kezdeni kell valamit. Vannak sorozatok, amik egy az egyben átírják az adott szezon sztoriját, hogy a karakter mégis gyereket várjon. A Jóbarátok Phoebe-je azért egyezett bele, hogy a tesója béranyája lesz, mert Lisa Kudrow terhes lett, az Egyszer volt, hol nem voltban pedig azért született Emmának kistestvére, mert a szüleit alakító Ginnifer Goodwin és Josh Dallas (akik a sorozat forgatásán jöttek össze, és a mai napig egy párt alkotnak), az első gyereküket várták. Most viszont inkább azokat az eseteket vizsgáltuk meg, amikor vicces és ügyes módon dolgozták bele a történetbe a színésznők terhességét anélkül, hogy a szerepük szerint is kismamák lettek volna.

Alyson Hannigan

Bár az Így jártam anyátokkal későbbi évadainak megkerülhetetlen része Lily és Marshall gyerekei, mikor az óvónőt alakító Alyson Hannigan először várandós volt, a sorozat álompárja még nem állt készen a kisbaba érkezésére. Ezért kezdetben a szokásos módszerekhez fordultak: bő cuccokat adtak Alysonra, és különböző berendezési tárgyak, illetve kellékek mögé rejtették a pocakját. Egy alkalommal azonban poént csináltak a színésznő terhességéből: Lily megnyert egy hotdog evő versenyt, amitől persze jól kigömbölyödött a hasa. Ferge – most figyelj! – teges megoldás.

Zooey Deschanel

Az Új csaj főszereplőjének annyi mindent kell még megtennie ahhoz, hogy felnőjön, hogy az anyaság még csak nem is szerepel a listáján – annak ellenére, hogy Jessnek mindene a tanítás, és kétség kívül kiváló édesanya lesz belőle, ha egyszer ő és Nick úgy döntenek, hogy belevágnak a szülőlétbe… De elkalandoztunk: ha Jess nem is, Zooey Deschanel kézen állt az anyaságra az Új csaj idején. Ezért, amikor már nem tudták sehogy sem elrejteni a színésznő babapocakját, a szülés időpontja pedig vészesen közeledett, Jesst elküldték esküdtnek. Ami azzal járt, hogy hetekig nem mehetett haza, a távollétében pedig beköltözött a lakásba a Megan Fox által megformált Reagen.

Sorozatok, amik elrejtették a színésznők terhességét

Fotó: Profimedia

Chyler Leigh

A Grace klinika ötödik évadában Lexie Grey megállás nélkül csak evett. Ezt leginkább a stressz okozta, ami a magánélete és a munkahelye okozott (A Grace klinikában a kettőt ugye nem nagyon lehet különválasztani) – meg persze az, hogy az őt játszó Chyler Leigh várandós lett. A folytonos evés volt az, amivel a sorozat írói megmagyarázták, miért hízott meg egy picit a törékeny Lexie. Nehéz megugrani, hogy mindezt kedvesen és viccesen mutassák be érzéketlen helyett, de A Grace klinikának ez sikerült.

@robbins.bishop

The way Jackson keeps passing her food 😂 #lexiegrey #greysanatomy

♬ original sound – Robbins.Bishop

Melissa Fumero

A színésznője terhességét talán semelyik sorozat nem tette olyan humorosan és kreatívan a történet fontos részévé, mint a Brooklyn Nine-Nine – Nemszázas körzet. Az Amy Santiagót alakító Melissa Fumerónak óriási volt már a pocakja, de még mindig tudott dolgozni, mikor a harmadik évad utolsó néhány részénél jártak. Ezért a készítők úgy döntöttek, nem rejtegetik tovább Melissa várandósságát (ezen a ponton már nem is nagyon tudták volna), inkább beleírták a sztoriba: Amy-nek kamupocakkal felszerelkezve be kellett épülnie egy női börtönbe, hogy információt csaljon ki egy bűnözőből. A műhasat remekül eladták úgy, hogy őt megelőzően egy másik zsaruval, Rosa Diazzal (Stephanie Beatriz) már megmutatták a nézőknek, Amy pedig látványosan kételkedik a pocak hitelességében. Zseniális!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top