nlc.hu
TV-sztárok

Caramel tüdőgyulladást kapott a klipforgatáson

Caramel tüdőgyulladást kapott a klipje forgatásán

Azt mondja, ennek ellenére megérte.

Caramel hamarosan megjelenő lemezének címadó dala akár egy szerelmes dal is lehetne, de nem az. „A legbelsőbb érzéseimről éneklek. Ki akartam fejezni mindazt, amit az elmúlt években éreztem: azt, hogyan lehet visszatérni és újjászületni az elveszettség után.”

Caramel

Fotó: Fülöp Dániel

Ehhez a bensőséges hangulatú szerzeményhez nemrégiben egy imidzsklip is készült, amely több verzió közül lett a befutó.

„Ez a videó volt annyira letisztult és egyszerű, hogy a nézőt engedi teljesen a zenére koncentrálni.  Hajnalban kezdtük a forgatást, és van benne egy olyan jelenet, amikor a Duna vizén fekszem. A fagyos hideg ellenére tényleg bementem a vízbe: ezzel a lebegéssel is az elveszettség érzését akartuk kifejezni. Másnap máris éreztem a ’bátorságom’ eredményét: tüdőgyulladást kaptam. Két hét ágynyugalmat írt elő az orvos. Azt kell mondanom, hogy ennek ellenére is megérte, mert sikerült megjeleníteni a dal hangulatát. Kétszer az eső is elkezdett ömleni, amiért le kellett állítani a forgatást, csak azt sajnáltam, hogy az esőcseppeket nem tudtuk felvenni, mert féltettük a technikát” – meséli a már kétszeres apuka, aki ezúttal feláldozta egészségét a művészet oltárán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top