nlc.hu
TV-sztárok

G.w.M. számára fontosabb a gyermeke taníttatása mint a luxus

Ha a gyerekei iskoláztatásáról van szó, G.w.M. hajlandó lenne autóról tömegközlekedésre váltani

A rapper ismét megerősítette, nagy családot szeretne.

„Nem az anyagi dolgok határozzák meg, mekkora áldás van egy családon. Az ember azért dolgozik, hogy jövőt hagyjon maga után. De ha oda jutnék, hogy döntenem kéne aközött, hogy jó autóm legyen vagy a gyerekem jó iskolába járjon, gondolkodás nélkül vennék egy BKV-bérletet!” 

– nyilatkozta G.w.M. nemrég a Storynak, és azt is elárulta, ő mindig nagy családot szeretett volna. Ezt persze korábban sem titkolta.

„Imádom a kislányomat, a kisfiamat, és imádni fogom a babánkat, a babáinkat is. Merthogy még annyi közös gyermekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk” jelentette ki azután, hogy kiderült, ismét édesapa lesz. 

Kulcsár Edina és Varga Márk (G.w.M.)

Fotó: TV2

A rapper és Kulcsár Edina kislánya Amara májusban látta meg a napvilágot, és mindkettőjüknek van két-két gyermeke előző kapcsolatukból. 

Hatalmas szeretet és összetartás van a gyerekeim között

 – nyilatkozta korábban, és legkisebb gyermeke születése után azt is elárulta, a gyereknevelésből ő is kiveszi a részét

„Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem. És az én szuperképességem az az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürke hátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni! Megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni.” 

Feleségével korábban egyébként arról is beszéltek, hogy kislányuk konzervatív nevelésben részesül majd, és fontos lesz számukra Amara iskoláztatása is.

És visszatérve az anyagiakra, Kulcsár Edina még várandós volt, amikor volt egy kisebb felhördülés a követői között, amikor megosztotta, hogy milyen drága babakocsiban fogja majd tologatni kislányát, és G.w.M. sem titkolja, hogy szereti a drága holmikat. Ezt egyébként Majka is felhasználta ellene, amikor odapirított neki Azahriah miatt.

„Sok ember azt hiszi, hogy ha rengeteg pénzt keres, akkor az egyfajta elismerés. De mi az a sok? Ha keresel havi hárommilliót 5 éven keresztül, az soknak tűnhet, de tudjuk, hogy vannak ennél sokkal magasabb szintek is. Igazából nem tudom, mire jó az, ha fitogtatja valaki azt, amije van. Én ennek nem vagyok a híve. Persze van, hogy én is pózolok egy kocsival, de akkor az csak munka” – nyilatkozta a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top