nlc.hu
TV-sztárok

Ment a playback, de nem tátogott az énekes a TV2 stúdiójában

Baki vagy szándékosság: ment a playback, de nem tátogott az énekes a TV2 stúdiójában

Mivel az énekeseknek az a célja, hogy átverjenek másokat, minden elképzelhető.

A TV2 Mutasd a hangod! című műsorában jól és rosszul éneklő személyek lépnek fel, hogy átverjék a játékosokat és a nekik segítő celebeket.

Az I Can See Your Voice eredetileg 2015-ben indult Dél-Koreában, de Amerikában és Angliában is műsorra tűzték, ezután érkezett meg hazánkba

Minden adásban van egy kis izgalom, előfordul, hogy összevesznek a hírességek, titkokat osztanak meg magukról, vagy éppen visszavonulásuk után itt lépnek színpadra, ahogyan tette azt Tóth Andi is.

Rákóczi Feri, Hargitai Bea és Papp Szabi a TV2 Mutasd a hangod! című műsorában. (Fotó: TV2)

A TV2 csatorna Mutasd a hangod! – vadonatúj zenei show műsora. 1 adás. Fotó: TV2, Image: 806190441, Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A legutóbbi műsor két sztárvendége Király Viktor és Hódi Pamela volt, ráadásul az énekesnek még duetteznie is kellett az egyik előadóval. De volt egyéb izgalom is, az egyik playbackelő mintha elfelejtett volna tátogni, és ez persze mindenkinek feltűnt. 

A zsűri pedig azonnal elkezdett találgatni, hogy valódi megtévesztésről lehet-e szó vagy baki történt, és az illető tényleg elfelejtette a dalszöveget, és többen is arra tippeltek, hogy az illető ezt bizony direkt csinálta. 

(via Tények.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top