nlc.hu
TV-sztárok

Balázs Péter a betegségéről

Súlyos betegségen van túl Balázs Péter: „Amikor megkaptam a rémisztő diagnózist, megijedtem”

Megküzdött vele a Kossuth-díjas színész.

Visszavonultan él Balázs Péter, túl egy súlyos betegségen, amivel évekig küzdött. “Ha azt kérdezik tőlem, hogy vagyok, azt felelem, köszönöm, jól. Ez az egyszerű és rövid válasz, mert valójában magam sem tudom, hogyan is állok a betegséggel folytatott küzdelemben. Amikor megkaptam a súlyos, rémisztő diagnózist, megijedtem, aztán jöttek a kezelések, hallgattam, figyeltem az orvosokra, és lám, még élek”nyilatkozta a Blikknek.

Balázs Péter,

Balázs Péter, volt igazgató a megújult Szolnoki Szigligeti Színház átadásán 2022-ben – Fotó: MTI/Mészáros János

A Kossuth-díjas színész – aki a napokban lett 81 éves – otthon tölti az ideje nagy részét. “Mindenem a színház és a színjátszás, de már nem vágyom rájuk. Egyetlen teátrumba sem járok. Inkább itthon tévét nézek, amíg el nem alszom mellette” – meséli Balázs Péter, aki a feleségével 1967 óta él boldog házasságban.

Csillának megígértem, hogy a 60. házassági évfordulónkat valami különleges, meghitt bulival ünnepeljük. Csodálatos nő, aki nélkül aligha lenne mögöttem ilyen emlékezetes pályafutás” – mondta.

Ez is érdekelhet Balázs Péter interjú a szolnoki visszavonulásról Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top