Utazás

Tavaszi szépséges napok

Egy hévízi pihenés nemcsak a wellness pihenésről, a hagyományos értelemben vett gyógykúrákról szólhat, hanem a szépségápolásról is. Különösen tavasszal érezzük ennek fontosságát, amikor arcbőrünk a hideg téli napokban élettelen színűvé, kissé szárazzá vált. Szemmel láthatóan hajunkra is ráféren egy kis regenerálás, hogy ne legyen töredezett és fakó színű. Tavasszal szánjuk időt arra, hogy a vitaminhiány okozta tüneteket eltüntessük.

Bőrápoláshoz persze be lehet vetni az otthoni praktikákat, gyógynövényes, házi készítésű pakolásokat alkalmazni és a népi csodaszerekben hinni. Mi viszont arra buzdítunk, hogy lepd meg magad egy hévízi pihenéssel, ahol nem a fürdőzésé a főszerep, hanem a szépségápolásé. Arcápolás, testápolás, manikűr, pedikűr, fodrászat.

Tavaszi szépséges napokA wellness pihenéshez ugyanis hozzátartoznak ezek a szolgáltatások is. Hévízen bőséges a kínálat e tekintetben. A városban és a szállodákban egyaránt, szépen berendezett, minőségi termékekkel dolgozó szépségcentrumok várják a szépülni vágyókat. Kiváló szolgáltatásokkal, professzionális eszközökkel, hatékony alapanyagokkal és nem utolsó sorban magas szintű szakértelemmel garantálják a sikert és a látványos szépülést.

Amennyiben a városi szalonokban nem találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatást, kezelést, úgy érdemes felkeresni a nagyobb hévízi szállodákat is, melyek többsége a nem szállodai vendégeket is szívesen fogadja.

A kínálatban megtalálhatóak a hagyományos arc-és testkezelések, a hyaluronsavas, kollagénes ránctalanító kezelések, oxygenizáló kezelések, tű nélküli mezoterápiás kezelések, anti-aging kezelések, algás kezelések, sőt még a mikrodermabrázió lézerultrahang is.

A termékpalettán a Capuccini termékektől kezdve a Thalion, Sothys. Ahava, Kleanthous, Cavital, Kaciczky márkák legjobb termékei is megtalálhatóak.

Igazán különlegességnek és egyedülállónak számít Hévízen, hogy a természetes szépségápolás mellett plasztikai sebészet is várja az átváltozni, megújulni vágyókat.

És van még egy jó hírünk! Hévízen szinte mindegyik szépségszalon, szállodai szépségközpont a férfiak számára is kínál egyedi kezeléseket. Kedves Urak! Kísérjétek el Ti is párotokat egy hévízi pihenésre és tapasztaljátok meg, milyen érzés, amikor bőrödet értékes hatóanyagokkal kényeztetik és táplálják.

Mert a bőr szépsége a lélek harmóniáját is befolyásolja.

Várjuk egy szépséges hétvégére Hévízen!

A hévízi szolgáltatók és szállodák kínálatát az alábbi linken tekintheti meg.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top