Utazás

Álomnyaralás Marlon Brando szigetén

Marlon Brando, a Keresztapa – a 20. század egyik legnagyobb színésze volt. A Bounty című film forgatása során szeretett bele a trópusi szigetvilágba, gázsijából 1967-ben egy szigetet vásárolt, amelynek 1997-ig egyedüli tulajdonosa volt.

Ezt a szigetet alakították át mostanság luxusüdülővé, ahol sok-sok kis nyaralót építettek. Az összes nyaraló saját kis tengerparttal rendelkezik, a sziget pedig fel van szerelkezve mindennel, amire egy nyaralás során szükségünk lehet. A nyaralók kellőképp szeparáltak, így nem történhet meg, hogy a pihenésünket megzavarhatná egy holland nyugdíjas házaspár csacsogása a szomszédban.

Lehet hajókázni, búvárkodni, haverkodni az egzotikus állatokkal, és beleveszni abba a szenzációs látványba, amit a hófehér tengerpart rejt. Ki ne hagyjam a lényeget: a földi paradicsomban egy éjszaka 2500-4100 dollárba fáj (átszámítva 550-900 ezer forint).

Álomnyaralás Marlon Brando szigetén
 
Álomnyaralás Marlon Brando szigetén
 
Még több csodás kép a szigetről Petra blogján!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top