nlc.hu
Utazás
Trópusi paradicsomot nyert egy online játékon egy férfi

Trópusi paradicsomot nyert egy online játékon egy férfi

Egy ausztrál férfi egy helyi vállalkozás játékára nevezett be, amelynek fődíja egy mikronéziai szigeten lévő szálloda volt. Megnyerte.

Az új-dél-walesi férfi, akire a lapok csak Joshuaként hivatkoztak, a Kosrae Nautilus Resort (KNR) játékára nevezett be, amelyet egy házaspár, Doug és Sally Beitz vezet. A tulajdonosok két évtizede indították vállalkozásukat, amikor elegük lett az irodai munkából, ezért családjukkal együtt a mikronéziai trópusi szigetre költöztek.

Mostanra gyerekeik már kirepültek, Doug és Sally ezért úgy döntött, hogy visszaköltöznek Ausztráliába, hogy több időt tölthessenek szélesebb családjukkal.

Ezt hagyják hátra a jelenlegi tulajdonosok (Fotó: Koshrae Nautilus Resort)
Ezt hagyják hátra a jelenlegi tulajdonosok (Fotó: Koshrae Nautilus Resort)

“Új fejezet kezdődik az életünkben, ezért úgy éreztük, itt az ideje, hogy átadjuk a stafétát valaki másnak – mondta Doug az egyik ausztrál lapnak nyilatkozva. – Rengeteg időt töltöttünk a napsütéses partokon, és olyan karrierünk volt, amilyenről a legtöbb ember álmodni sem merne. Most viszont az a célunk, hogy hivatásos nagyszülőkké váljunk.”

A házaspár azonban nem akarta egyszerűen a legtöbbet kínáló érdeklődőnek továbbpasszolni a trópusi paradicsomot. Azt szerették volna elérni, ha az álomsziget bárki számára elérhető legyen és olyasvalaki vegye birtokba, akit szenvedélyesen érdekel a sziget élővilága és tiszteli az ökoszisztémát.

A szállodához közel található ez az árok, a búvárok egyik kedvelt célpontja (Fotó: Tumblr)
A szállodához közel található ez az árok, a búvárok egyik kedvelt célpontja (Fotó: Tumblr)

A KNR weboldalán szereplő információ szerint a szigeten működő vállalkozásnak nincs adóhátraléka, szép profitot termel, és teljes személyzet várja a leendő tulajdonost.

A 16 szobás szálloda végül a 44980-as sorszámú sorsjegy tulajdonosáé, a már említett Joshuáé lett. A sorsolás előtt Doug annyit mondott, hogy a leendő győztesnek “egészen különleges módon fog megváltozni az élete”.

Egyelőre arról nem szólnak a hírek, hogy mit szólt a nyereményhez a férfi családja, illetve hogy tervez-e átköltözni a mikronéziai szigetre.

További cikkek szerencsés nyertesekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top