nlc.hu
Utazás

Hajas Lászlóék ciprusi nyaralása

Hajas László: „A gyerekeim nélkül soha nem megyek el nyaralni”

Idén Cipruson nyaralt családjával a sztárfodrász. Lányainak a párjai is csatlakoztak, így összesen heten voltak.

Hajas László a családjával együtt Cipruson nyaralt. A sztárfodrász a kint szerzett élményeiről a Mokkában mesélt.

Hajas László tavaly Törökországban nyaralt, idén viszont Cipruson - Forrás: TV2 / Mokka - videó

Hajas László tavaly Törökországban nyaralt, idén viszont Cipruson – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Amikor az első gyermekem édesanyjától elváltam, utána olyasmi fogalmazódott meg bennem, hogy én a gyerekem, később már a gyerekeim nélkül soha nem megyek el nyaralni, hogy együtt éljünk meg élményeket, együtt éljünk át különböző helyszínek adta lehetőségeket, és ez azóta is így van. Bejártuk már szinte így a fél világot, Görögország azonban kimaradt. Azt mondtam a gyerekeknek, mert általában ők döntenek, hogy nézzetek valami olyan helyet, ahol még nem jártunk együtt. Vagy Görögország, vagy Ciprus. És olyan legyen a szálloda, ahol tudunk teniszezni is” – árulta el Hajas, hozzátéve: Törökországba is úgy mentek el, hogy minden este teniszeztek.

Azért mindig van egy kis kultúra is benne, de legyen sport, legyen szórakozás. És ami a fantasztikus, hogy a lányok barátai is, akik tavaly voltak velünk először Törökországban, és azt mondták, hogy annyira jól érezték magukat, és most is ezt mondták. (…) Összesen heten voltunk” – árulta el Hajas.

A mesterfodrásznak most végre jutott ideje olvasni is: “Befeküdtem egy nyugágyba, árnyék és akkor végre elolvashattam egy nagyon kedves barátom, Kovács Nimród könyvét, amit ráadásul 7 éve kaptam tőle“.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e olyan nyaralás, ami csak a mesterfodrászról és a feleségéről szól, Hajas László a következőket mondta el: “Most lesz, hogy 25 éve vagyunk együtt, és a feleségem rágja a fülemet, hogy menjünk el kettesben olyan helyre, ahol még nem voltunk. Úgyhogy már nézegeti az utazási lehetőségeket“. Akár az is lehet, hogy újra megerősítik a házassági fogadalmukat – jegyezte meg sokat sejtetően a nászútnak is beillő utazás kapcsán a sztárfodrász.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top