nlc.hu
Utazás

Jézusra hivatkozva dühöngött a repülőjáraton

„Jézus azt mondta” – A levegőben akarta kinyitni a repülő ajtaját a dühöngő utas

Az őrjöngő utast végül rendőrök kísérték le a gépről a kényszerleszállás után.
A montázson egy dühöngő utas a Southwest Airlines járatán

Ámokfutásba kezdett egy utas a Southwest Airlines Texasból Ohióba tartó szombati járatán, és azt állította, „Jézus mondta neki”, hogy mit tegyen – írja a New York Post.

A 34 éves Elom Agbegninou megpróbálta kinyitni a vészkijáratot, amiben szerencsére a légiutas-kísérők megakadályozták, de a nő ideges lett. Egyik utastársa is közbelépett, megpróbálta leállítani, de a nő válaszul a combjába harapott, és addig nem volt hajlandó elengedni, amíg a férfi nem nyomta az állkapcsába az ujját.

A zavart nő ezután a repülőgép padlójához kezdte verni a fejét. A bírósági dokumentumok szerint mindezt így indokolta: „Jézus azt mondta neki, hogy repüljön Ohióba, és azt is mondta neki, hogy nyissa ki az ajtót”. A gép végül kényszerleszállást hajtott végre az arkansasi Little Rockban, Agbegninou-t pedig rendőrök távolították el a repülőről.

A közbelépett utas, Ding Yu videót is készített, amelyen látható, hogy a nő még akkor is dühöng, amikor levezetik a fedélzetről:

A nő várhatóan testi sértés és a személyzettel szembeni ellenállás vádjával néz majd szembe.

Sajnos időről időre vannak őrjöngő utasok a repülőkön, korábban egy harapós férfi miatt hajtott végre kényszerleszállást egy utasszállító.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Fox 26)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top