nlc.hu
Utazás

Drágulás húsvétkor a fürdőkben

Komoly drágulás várható húsvétkor a hazai fürdőkben

Számos hazai fürdőben kiemelt jegyárakkal találkozhatunk a húsvéti hosszú hétvégén.

A közelgő húsvéti hosszú hétvégén sok fürdőben drágábbak lesznek a jegyek, mert kiemelt időszakként kezelik a négynapos hétvégét, sőt, néhol az előtte és utána lévő egy-egy napot is – írja a Termál Online.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. jelenleg üzemelő fürdői közül április 7. és 10. között a hétvégi jegyár lesz érvényben a Csillaghegyi, a Dandár, a Lukács, a Palatinus, a Paskál és a Pesterzsébeti fürdőkben.

A három nagy műemlék fürdőben – Széchenyi, Gellért, Rudas – az említett négy napon nem a hétvégi, hanem egy annál is drágább jegyárat alkalmaznak. Így a Széchenyiben és a Gellértben 11 900 forint lesz a napijegy, a Rudasban pedig 13 200 forintba kerül majd egy minden zónás napijegy.

Látogatók a budapesti Rudas Gyógyfürdõ és Uszodában 2020. március 4-én

BLátogatók a budapesti Rudas Gyógyfürdõ és Uszodában 2020. március 4-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Az ország más részein található, kiemelt jegyárat alkalmazó fürdők jellemzően a tavaszi tanítási szünethez igazítják az áraikat, azaz április 6. és 11. között lesznek drágábbak a belépők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top