nlc.hu
Utazás

Nem vártak tovább, körbeaszfaltozták az autót

Nem akarták vesztegetni az időt, ezért inkább körbeaszfaltozták a parkoló autót

A craiovai utcák aszfaltozásán dolgozó munkások nem akarták vesztegetni az időt addig, amíg megérkezik az ott parkoló autó tulajdonosa, ezért egy szokatlan megoldást választottak. Körbeaszfaltozták inkább az autót.

Körbeaszfaltoztak egy parkoló autót a Romániában fekvő Craiova utcáján. A craiovai utcák aszfaltozásával megbízott cég hétfőn a teljes Alexandru Odobescu utcát leaszfaltozta, kivéve egy ott parkoló autó alatti helyet – írja a Telex. 

 

Parkoló autó

Egy aszfalton parkoló autó (Fotó: Getty Images)

A Domarcons cép képviselői nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Elmondták, hogy nem akarták vesztegetni az időt addig, amíg megérkezik az autó tulajdonosa. A sajtónak azt is elárulták, hogy hívták a szállítókat ugyan, de már nem volt idejük megvárni őket, mivel későre járt és nem tarthatták ott estig a munkásokat. Aggodalomra azonban semmi ok, miután megérkezett a sofőr, a hiányzó részt is feltöltötték, így minden úgy folytatódhat, mintha mi sem történt volna. 

A polgármesteri hivatal szerint egy darabig látható volt a különbség, de a problémát orvosolta, hogy a parkoló kocsi helyére került még egy réteg aszfalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top