nlc.hu
Utazás

Ez a légitársaság kérésre házhoz megy az utasok csomagjaiért

Ez a légitársaság kérésre házhoz megy az utasok csomagjaiért

Az utazás napján kényelmesen, csomagok nélkül mehetnek ki a reptérre az utasok, és nem kell a poggyász feladásával sem időt tölteni.

Az Austrian Airlines az utasok vágyálmát valósítja meg: mostantól kérésre házhoz mennek a csomagokért Bécsben – derült ki a turizmus.com cikkéből.

A légitársaság Airportr app szolgáltatásának köszönhetően Bécsben már előre feladhatják a bőröndöt, a babakocsit vagy a sportfelszerelést az utasok. Így az utazás napján kényelmesen, csomagok nélkül mehetnek ki a reptérre, és nem kell a poggyász feladásával időt tölteniük, a hosszú, tömött sorokban várakozniuk.

Poggyász-szolgáltatás

(Fotó: Getty Images/Lu ShaoJi)

Az átadás helyszínét előre egyeztetni kell: ez lehet például a lakás, a munkahely vagy a szálloda. A csomagokat az utazást megelőző napon viszi el a cég, és a célállomáson, a poggyászkiadó szalagon kapjuk vissza. Mindeközben folyamatosan nyomon követhetjük, hogy hol jár éppen a csomagunk az átvételtől egészen a repülőgépig az app-en keresztül.

A bécsi reptér és az Austrian Airlines közös szolgáltatása 2023. május 3-ig, az első kétszáz regisztráló számára ingyenes, utána 26 eurótól lehet előre feladni a poggyászt – a fizetendő díj a csomagok számától és az átadás helyszínétől függ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top