nlc.hu
Utazás

Így néz ki egy nyugdíjazott repülőből kialakított luxusvilla

Így néz ki egy nyugdíjazott repülőgépből kialakított luxusvilla Bali partján

Ilyet nem biztos, hogy láttál: egy nyugdíjas Boeing 737-es repülőgépet alakítottak át luxusvillává. Az egykori utasszállító a Nyang-Nyang strand közelében áll, ott várja az első látogatóit.

Az áprilisban megnyíló Private Jet Villa Felix Denim vállalkozó ötlete volt, aki a Bubble Hotel Bali szállodaláncot működteti.

Denim 2021-ben vásárolta meg a repülőgépet. Öt napba telt, amíg a gépet a helyére költöztették, ahol elkezdődött az igazi munka: a repülő belsejét luxushotellé alakították. A belső térben ülések helyett most két hálószoba található, saját fürdőszobával és gardróbszobával. A repülőgép fejében lévő hálószobához egy jacuzzi is tartozik, a pilótafülkéből pedig az óceánra nyílik kilátás.

A repülőgép közepén egy bár is található, innen lehet kilépni a szárnyon lévő teraszra, ahonnan pazar kilátás nyílik a tájra. Néhány lépcsőfokot lesétálva pedig a sziklába épített medencéhez érkezünk.

A Private Jet Villához homokszínű belső teret álmodtak meg, márvány és az arany berakásokkal fokozták a luxusérzetet.

Bár Denim eredetileg a  villát magáncélra vásárolta meg, hamar rájött, hogy ez az egyedülálló objektum jó célpontja lehet azoknak, akik luxusnyaralásra vágynak.

A Private Jet Villa már foglalható, éjszakánként potom 5000 dollárért, azaz több mint másfél millió forintért.

Kiemelt kép: Instagram

Repülőgépből luxusvilla.

Private Jet Villa
(Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top