nlc.hu
Utazás

Londonban drága lett volna hazafelé a taxi, ezért inkább elrepültek Dublinba bulizni

Úgy tűnik, hogy olcsóbb egy buli Dublinban, mint egy taxi Londonban

Brogan Moore és két nővére az ír fővárosba repült, hogy átbulizzák az éjszakát. Elmondásuk alapján még így is kevesebbet fizettek, mintha a buliból hazafelé egy taxit béreltek volna Londonban.

A 24 éves Brogan Moore és két nővére, Amelia és Isabel az ír fővárosba Dublinba repültek egy egyéjszakás kiruccanásra – írja a The Sun.

A kalandos éjszakát meg is örökítették, amit Brogan TikTok csatornáján osztott meg. Elmondásuk alapján, a gyors kirándulás még így is sokkal olcsóbb volt, mintha hazafelé taxit béreltek volna Londonban.

A három testvér a Ryanair légitársaságnál foglalt retúr jegyet mindössze 25 fontért, azért 10 000 forintért. Este fél 11-kor érkeztek meg Dublinba, ahol után végigbulizták az éjszakát. Összesen 5 és fél órát töltöttek a fővárosban miután a hajnali órákban hazarepültek volna. 

@broganmoore This is your sign not to go to Dublin for a night out🇮🇪✌🏻 forgot to film half the night, threw up in thr aiport and passed out on the plane 🤣 #dublin #dublintiktok #travel #ryanair #fyp #foryoupage @Isabel Reid @Millie Reid Xx ♬ Irish Jig - Irish Pub Society

A videót már több mint 470 ezren nézték meg. Elmondásuk alapján a hazautazás szerencsére nem okozott gondot, ami egy átbulizott éjszaka után valljuk be nem kis teljesítmény. A lányok reggel 8-kor már ágyban voltak, hogy kipihenjék az estét.

Annak ellenére, hogy a repülőjegy csak 25 fontba került, fejenként 150 fontot költöttek ételre és italra, ami körülbelül 64 ezer forintnak felel meg. 

A videóban látható a The Temple Bar, ahol a lányok is buliztak az este folyamán

A videóban látható a The Temple Bar, ahol a lányok is buliztak az este folyamán (Fotó: Joaquin Gomez Sastre/NurPhoto/Getty Images)

Akadtak persze vicces hozzászólások is, az egyik felhasználó például ezt írta:

Nem tudok elképzelni rosszabbat, mint hajnali 4-kor hazamenni egy éjszakai buliból, főleg, ha még repülőre is kell szállni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top