nlc.hu
Utazás

Végzős diákok sokaságával szexel a pornósztár

Támadják a pornósztárt, aki azzal keres pénzt, hogy végzős kamaszokkal szexel a kamerák előtt

Ugyan állítása szerint a pornósztár mindenkinél ellenőrzi, hogy elmúlt-e már 18, ettől még sokak szerint ragadozó módjára használja ki a végzős diákokat.
Kay Manuel

A 21 éves pornócsillag, Kay Manuel nemrég azzal dicsekedett a közösségi médiában, hogy 24 óra leforgása alatt 20 ezer ausztrál dollárt (közel 5 millió forintot) keresett azzal, hogy az Ausztrália Aranypartján az iskola végét ünneplő végzős diákokkal készít felvételeket – írja az ausztrál Yahoo.

Ausztráliában az év ezen részében tartják a végzős diákok búcsúbulijait. Ilyenkor az Aranyparton található tengerparti házak pár hét erejéig partiparadicsommá változnak: rengeteg fiatal látogat el ide bulizni. Kay Manuel a közösségi médiában hintette el, hogy ő is ellátogat oda idén, sőt arra biztatta a környéken bulizó és a 18. életévüket már betöltött fiatal fiúkat, hogy keressék őt fel, mert szívesen forgatna velük.

Mostanáig már húsz fiút fűzött be, és a velük felvett pornóvideóit már elérhetővé is tette online az előfizetők számára. A 18. életév betöltése mellett a másik kritérium, hogy egy alkoholteszttel kell az „akció” előtt bizonyítania, hogy józan döntés volt részéről a felvétel elkészítése.

A rádiós műsorvezető Erin Molan beszélt először a nyilvánosságban Kay Manuel módszeréről, szexuális ragadozónak nevezve a pornóst. Szerinte sok kamaszfiú csak a bulit látja ebben, és nem gondolnak bele, hogy ez nem csak egy egyszeri móka lesz, a felvétel örökre elérhető lesz róluk az interneten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top