nlc.hu
Utazás

A trükk, amivel ingyen elsőosztályon repülhetsz

A trükk, amivel első osztályon repülhetsz, ingyen

Egy légiutas-kísérő megosztotta, hogyan érheted el, hogy mindenféle ráfizetés nélkül első osztályra soroljanak be, mikor felszállsz a repülőre.

Megnézted az Upgraded című romkomot az Amazon Prime-on, és azon gondolkodtál, hogy tudnál te is szintet lépni repüléskor úgy, mint Camila Mendes karaktere a film elején? Nos, ezt nyilván megteheted úgy, hogy a másodosztályra szóló jegyedre ráfizetsz még egy rakás pénzt, és így kötsz ki az üzleti vagy az első osztályon. De ez a filmben sem így volt, és egy átlagembernek nincs erre fölös pénze (inkább elköltjük egy plusz élményre a nyaralás alatt).

Létezik egy másik megoldás is: amikor a légiutas-kísérő aranyszívének köszönhetően kerülünk magasabb szintre a repülőn. Hogy ezt hogy érheted el? Hallgass az egykori stewardess, Cierra Mistt tippjeire! A több millió követővel rendelkező TikTok-sztár a platformon megosztotta, mit kell tenned, ha ingyen szeretnél az első osztályra szóló jegyet kapni.

Upgraded

Fotó: Prime Video

Az influenszer szerint az egész attól függ, hogy hol ülsz, és pontosan mennyire van tele az adott járat. „Az első lépés, hogy a leghátsó sorba vegyél jegyet. Lehet, hogy ez most furán hangzik, de máris mondom, miért. Ha a gép nincs tele, általában elültetünk embereket úgy, hogy jól jöjjön ki a súlyelosztás. Amikor ezt tesszük, általában a végéről viszünk a gép elejére utasokat, mi, légiutas-kísérők pedig beülünk a helyükre. De ezt ne mondjátok el senkinek” – magyarázta Cierra.

Van még egy tippje, ami az elmondása szerint még az előzőnél is gyorsabb eredményeket hoz. Ezt azoknál a járatoknál tudod alkalmazni, amik tele vannak. „Beléptetéskor a kapunál be fogják jelenteni, ha túlfoglalták a járatot, ezért önkénteseket keresnek, akik hajlandók másik géppel utazni. Ilyenkor kompenzálásként utalványt adnak a következő utazáshoz. Ezt először is kérd készpénzben. Másodszor pedig, amikor átfoglalnak, akkor kérd, hogy első osztályra szóló jegyet adjanak az okozott kényelmetlenségek miatt. Az esetek 99 százalékában ez működik.” 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top