Valentin_2006

Minden nõ boszorkány!

Már az ókorban is nõként ábrázolták a boszorkányokat, akik értettek a bájitalok kotyvasztásához és a különbözõ varázslatokhoz. Segítségünkkel megtudhatod, milyen boszorkányságokra vagy képes.




Boszorkányoknak nevezték azokat a nőket, akik képesek voltak olyan dolgokra is, amelyekre a többiek nem. Például meg tudták mondani a jövőt, vagy ismerték a természet titkait, és tudták, hogy mikor tartalmazzák a növények a Hold és a Nap legtöbb erejét. Jól ismerték a csillagok állását, ezért akár szerelemről, akár betegségről volt szó, tisztában voltak azzal, mikor milyen cselekedetekre van szükség, amellyel úgymond varázslatot érhettek el.

Valójában ezeknek a nőknek sokkal fejlettebb volt a hatodik érzékük, mint a többieknek. Ez az a tulajdonság, amelyet női megérzésnek is nevezünk, és a láthatatlan, tapinthatatlan dolgok észleléséből, érzékeléséből áll. Mert míg az öt érzékünk – látás, hallás, tapintás, ízlelés, szaglás – mindegyikének megvan a maga jelentése, addig a hatodiknál ezt nem tudunk konkrétan fogalmazni. Ez az alapja a boszorkányságnak.


Miért éppen mi?

A mai tudományos magyarázat szerint azért a nők a boszorkányok, mert a gyengébb nem könnyebben tudja a fantáziálásért és a képzelőerőért felelős jobb agyféltekéjét is használni. A férfiak főleg a logikus gondolkodásért felelős balt dolgoztatják.


Használjuk ki boszorkányságunkat, és figyeljünk a jelekre:

– A köldök körül található rengeteg idegvégződés nagyon érzékeny azokra a mozgásokra, történésekre, amelyeket az emberek kisugároznak magukból. Ezért figyeljünk a gyomrunk jelzésére. Ha összeugrik, veszély közeleg.
– Beszélgetés, találkozás során ne csak arra koncentráljunk, amit a másik mond, vagy ami szembetűnő. Figyeljünk a mozdulataira, a hangsúlyaira, a szeme mozgására, a fintoraira, amelyek jelzik, igazat mond-e, vagy hazudik.











Neked milyen képességeid vannak? 

Lilith, a fekete Hold elárulja, hogy a születési időpontod alapján milyen boszorkányos képességekkel rendelkezel.

Válaszd ki a születési adatod mellett található jelet, és olvasd el a magyarázatot.
















év:
hónap:
nap:
Eredmény:


Magyarázat

Szív:
A szerelem boszorkánya
Különleges képessége van a szerelmi mágiához. Ezt nemcsak a saját, hanem mások életében is kamatoztathatja.

Seprű: A mágus
Ön az előző életében hivatásos boszorkány volt. Fejlett a hatodik érzéke, megsejti a jövőt, ért az álmok megfejtéséhez, gyógyító erők vannak a kezében.

Lefelé mutató háromszög: A bosszú istennője
Emberismerete átlagon felüli, képes az átok megszüntetésére, a negatív kívánságok visszafordítására.

Négylevelű lóhere: A szerencse kegyeltje
Ért ahhoz, hogy megmondja, az életben kinek milyen területen lesz szerencséje. Tisztán érzékeli, hogy mikor jön el a kedvező pillanat, a cselekvés ideje.

Felfelé mutató háromszög: A látnok
Kapcsolatot tud tartani a túlvilággal, látja az aurát, és ebből olvassa ki a titkokat.

Rózsa: A lélekmágus
Képes mások fejébe látni, és az előző életek titkait kikutatni.

Gyűrű: A sors papnője
A növények és ásványok segítségével képes varázslatokra. A legtehetségesebb kártyavető.

Csillag: Amazon
Karizmatikus kisugárzásával képes az ujja köré csavarni az embereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top