Valentin_2006

Cherry Queen – a bonbonok királynõje

A nagy hagyományokkal rendelkezõ, kiváló minõségû Cherry Queen konyakmeggy egyaránt alkalmas a magunk kényeztetésére és szeretteink megajándékozására.







A finom étcsokoládé, a bódító konyak és a ropogós meggy harmonikus hármasa mindenkit elcsábít. A különlegességek kedvelőit a fehér csokoládéval bevont konyakmeggyel ejthetjük kísértésbe. Kifejezetten erre a célra termesztett, válogatott meggyszemek kerülnek a kiváló minőségű tej- és étcsokoládé burokba, hogy utánozhatatlan élményt nyújtson megízlelni ezt a páratlan édességet.

Valentin-nap alkalmából nem is adhatnánk kifejezőbb ajándékot kedvesünknek, mint egy doboz szív alakú Cherry Queent, de egyéb ünnepeken, összejöveteleken is meglephetjük barátainkat, rokonainkat a 132 g-os, vagy a nagyobb, 168 g-os díszdobozos, ill. a mutatós kördobozos desszerttel.






A háromszemes kiszerelés a legmegfelelőbb ajándékkísérőként, vagy ha csak magunknak akarunk néhány örömteli pillanatot szerezni. Aki nem éri be ennyivel, annak az új tasakos konyakmeggyet ajánljuk.

Vannak egyedi, csak szezonálisan forgalmazott kiszereléseink is, ilyenek például az exkluzív fémdobozos, a valóban különleges konyakosüveget formázó, illetve a kis tasakos Cherry Queen. Arra is gondot fordítunk, hogy az olyan alkalmakkor, mint a karácsony és a húsvét, termékeink is a megfelelő „ünnepi öltözetben” kerüljenek ki az üzletek polcaira, ezért hol virágba borított, hol hóval lepett grafikával díszítjük dobozainkat.







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top