Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy áldásban részesül a héten

Ezek a csillagjegyek joggal érezhetik ezen a héten, hogy valódi áldásban részesülnek. Mindent elérhetnek, mindent megkaphatnak, amit csak szeretnének. A bolygók most őket támogatják a leginkább. Vajon te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy ismerd a horoszkóp javaslatait.

Január harmadik hete is bővelkedik az égi változásokban. A kis szerencse, a szerelem, a szépség bolygója, a Vénusz az ellenállhatatlan és titokzatos Halakban folytatja útját, míg a Merkúr a reformer Vízöntőbe lép. Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók, nem véletlenül érezhetik, hogy valódi áldásban részesülnek. Mi minden vár rájuk ezen a különleges héten? A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb tudnivalók.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint igazán szerencsés és áldott hétre számíthatsz. A ködös, fagyos téli napok ellenére is.

A Szűz kreativitása újjászületik a héten

Kedves Szűz! Épp itt az ideje megtapasztalnod a benned rejlő született művészt. Ugyan ez nem az az oldalad, amit bárkinek megmutatnál, de mégis te vagy. Mindenesetre a művészi énedet ezen a héten képtelen leszel tovább rejtegetni, mert egyszerűen kirobban belőled. Hogy ez egy csodás történet, amit megírnál, vagy gyönyörűséges festményt alkotsz, az valójában mindegy. A legfontosabb, hogy kihozd magadból a valódi szépséget, a művészt. Ne fogd vissza magadat, áramolj, engedj utat a kreativitásnak. És eszedbe se jusson azt gondolni, hogy te nem vagy elég tehetséges! Épp ideje, hogy bizonyíts magadnak.

Ezek a csillagjegyek áldottnak érzik magukat ezen a héten (fotó: Pixabay)

A Bak újra értelmi magát ezen a héten

Kedves Bak! Ezen a héten ideje lenne picit feszegetned a határokat. Mennyire vagy erős, hol húzódnak a gyengeségeid határai, miben rejlik a valódi tehetséged? Mind-mind felismerheted most, és mind segít, hogy megismerhesd, és megértsd önmagad. Munkád mellett szánj időt magadra is. Próbálj valódi egyensúlyt találni az önkritika és az önelfogadás között. Utóbbiban akadnak pótolni valóid, nem igaz? Legyél engedékenyebb magaddal, végre szeresd az embert, aki vagy. Nagyon megérdemled, ugye tudod? Próbálj elérhető célokat kitűzni magad elé, alakíts át mindent, amit magadról gondoltál. Így léphetsz most óriásit előre.

A Halak szerelmes lesz a héten

Kedves Halak! Talán semmit sem kedvelsz jobban, mint saját világot álmodni magadnak, amelyben a tökéletes szerelmet és boldogságot élheted meg. Nos, a Vénusz bolygónak köszönhetően mindezt a valóságban is megtapasztalhatod végre. Ami eddig csupán álom volt, mostantól maga a való élet. Ha keresed a párodat, teremtsd meg a találkozás lehetőségét. Ha már párban élsz, a társaddal élheted meg a valódi és igazán mély érzelmeket. A mostani időszakban ébren álmodhatsz, mert mindaz, amit eddig csak elképzelni mertél, valóra válik. Élj a lehetőséggel, éld meg az igaz szerelmet. Kijárt már neked.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top