Horoszkóp

Kihívások elé néz a Vízöntő 2020-ban

A Vízöntőre igencsak változatos és kihívásokkal teli év vár 2020-ban. S az élet most olyasmit kérhet tőle, ami ellentétes a személyiségével. Szépen lassan mégis megszokja ezeket a fura változásokat. S az is biztos, az évet csodásan zárja. Minden részlet a horoszkópban.

A Vízöntő idei éve nem tűnik zökkenőmentesnek. Számos kihívás vár, legfőképpen a családi ügyekben, az otthonában. Bizony bőven akadnak olyan helyzetek, amelyek igencsak borzolják az idegeit, s korlátozzák a szabadságában. Azért persze pozitív lehetőségeket is tartogat 2020.

A helyét keresi a Vízöntő 2020-ban

Vízöntő jegyűként kicsit másként tekintesz a világra, amióta uralkodó bolygód, az Uránusz a Bika jelébe lépett. A Bika a nyugalom, a kényelem jelképe, viszont ezek a tulajdonságok csöppet sem jellemzőek az Uránusz bolygója. Két ellentétes erő feszül egymásnak: kiszámíthatóság, illetve váratlan változások. Valójában kicsit benned is. Vágysz a nyugalomra, de közben mehetnéked is van. Az unalmat, a rutint, a korlátokat meg végképp nem szereted. 2020 leginkább ebben tesz próbára téged. Ne lepődj meg, ha az életed kicsit kaotikussá válik. Persze, te elég jól boldogulsz a káoszban is, miközben lelkedben megtalálhatod a nyugalmat, a békét.

A Vízöntő Nap (2020. január 20-február 19.) és a Bika Uránusz nehéz fényszöggel indítják 2020-at. Jól érezhetnéd magadat, hiszen az év egyik legfontosabb időszaka ez, mégis kihívásokkal szembesülhetsz. Te arról vagy ismert, hogy nem tűröd – főként az idejét múlt – szabályokat, inkább lerombolod azokat, hogy valami egészen újat hozhass létre. Most mégis egyre inkább vágysz a stabilitásra, a biztonságra az életedben. Ez pedig olyasmi, ami ellen mindig is harcoltál a lelkedben. Szóval, küzdenél is, meg le is nyugodnál… Melyiket választod?

Ha vége jó, minden jó! Ilyen éve lesz a Vízöntőnek 2020-ban (fotó: Pixabay)

A Vízöntő megkapja a figyelmet 2020-ban

Vízöntő jegyűként valódi forradalmár él a lelkedben. Szeretnél újítani és megújulni, s egyébként is folyamatosan a legújabb fejlesztések, újítások foglalkoztatnak téged. Minden érdekel, ami merőben más és szokatlan, mint amit korábban nem tapasztalhattál. A változásra, a megújulásra 2020-ban is lesz lehetőséged. Alapvetően is figyelmes és gondoskodó típus vagy, előbb adsz másoknak, mint elfogadnál. Június és augusztus különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók, s ekkor már saját magaddal is törődhetsz mások mellett, sőt inkább téged támogat majd a környezeted. Szinte biztosan sokkal több figyelmet és elismerést kapsz, mint korábban bármikor. Ezt az időszakot nagyon is kedvelni fogod, s érdemes élned vele, hiszen ez ugyanúgy érted történik, mint a nehezebb helyzetek.

A Vízöntő felépíti magát és az életét 2020-ban

Az idei évet a Bak jelében járó bolygók alakítják, így a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter, amelyek fényszögei és energiái alól te sem mentesülhetsz. Építkezés és a határok betartása – valójában ez lehetne az év mottója. De nem kell azonnal megijedned, mindez nem jelenti azt, hogy korlátok közé szorulnál, inkább csak arra vonatkozik, hogy maradj meg a határaidon, a lehetőségeiden belül. S épp ettől leszel sokkal egészségesebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, békésebb és boldogabb. S ha szívedre teszed a kezed, valójában nem is olyan nehéz feladat, hogy határaidon belül mozogj, nem igaz? Éppen ezzel mutathatod meg valódi önmagadat, a legjobb tulajdonságaidat a külvilágnak.

Másik uralkodó bolygód, a Szaturnusz márciusban látogatást tesz a jegyedben. Március 22-én a Vízöntőbe lép, s július 2-án tér vissza a Bak jelébe. Ebben a több mint három hónapban némi ízelítőt kaphatsz mindabból, ami majd 2021-től vár rád. Hosszan tartó változásokat élhetsz meg, amelyekkel megalapozhatod a jövődet, kiegyensúlyozott és boldog évek elé nézel. 2020 legkülönlegesebb és számodra kétségkívül legfontosabb napja december 21. lesz, amikor a jeledben áll együtt a nagy tanító bolygó, a Szaturnusz, és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter. Valójában erre a lehetőségre készülsz egész évben… Legyél nyitott és befogadó, hiszen innentől új fejezet kezdődik az életedben! Ha a vége jó, minden jó! – tartja a mondás. Rád ez tökéletesen érvényes lesz 2020-ban.

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top