nlc.hu
TV-sztárok
Meggyes Dávid 14 kilót fogyott

Meggyes Dávid 14 kilót fogyott és táncolni tanul Stana Alexandrától

Az üzletember áttért az egészséges életmódra és sokat sportol.

Meggyes Dávid és Horváth Gréta év elején jelentették be, hogy négy és fél év után véget ért a kapcsolatuk. Nem sokkal később kiderült, hogy az üzletember újra szerelmes, méghozzá a DWTS táncosa, Stana Alexandra csavarta el a fejét. Azóta már felvállalták a viszonyukat, Dávid pedig azt is elárulta, hogy párja táncolni tanítja. Az elmúlt időszakban áttért az egészséges életmódra, ennek köszönhetően 14 kilót fogyott.

„Az elmúlt két és stressze és zsírja nálam már csúcsosodott. Nagyon nem tetszett. Egész életemben a sport közelében voltam, így változtatnom kellett. Ez diéta, az életmódomban való változtatás és a napi mozgás bevitele volt a fordulópont” – mondta Meggyes Dávid, aki a házasságáról is beszélt. Elárulta, megszokta, hogy támadják, ezért nem veszi fel a negatív kommenteket. 

Hiszek abban, hogy az élet megy tovább. Meg kell hozni bizonyos döntéseket. Ezek sokszor fájóak, de talán a bátorság mindig kifizetődő. Nem szerettem volna sárdobálásban részt venni. Nekem teljesen mindegy, hogy ki mit mond, ki mi ír, a való életben nem ez alapján fognak megítélni.

Dávid az új párjáról és a kapcsolatukról is mesélt. „A tévében elég sokáig nézegettem, hogy miként tud táncolni, majd megmutatta élőben is. Elmondása szerint ügyes vagyok, de nagyon nehéz megtanulni fejben ezeket a dolgokat. Tisztelem a táncosokat, hogy percek alatt megtanulnak egy koreográfiát, nekem 4-6 évembe telne, míg egy fél perces számot elő tudnék adni” – mosolygott az üzletember.

meggyes dávid

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top