nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta és a fia szakember segítségét kérték

Horváth Gréta és a fia szakember segítségét kérték, hogy feldolgozzák a válást

Gréta azt mondja, nehéz a fiának elmagyarázni, hogy mi történt.

Szinte egyik napról a másikra hagyta el feleségét és nevelt fiát Meggyes Dávid – osztotta meg a közösségi oldalán Horváth Gréta. Azóta az is kiderült, hogy a férfi az elmúlt években több nővel is kikezdett, most pedig valószínűleg a DWTS táncosnőjével, Stana Alexandrával jár, akivel állítólag már régóta üzengetnek egymásnak titkos jelekkel

Horváth Gréta elárulta, szakember segítségét kérte, hogy a fiával együtt fel tudják dolgozni a történteket.

„Nekem és Filipnek a 2022-es év mély érzelmi megrázkódtatással, és nem felhőtlen örömmel indult. Eddigi életem során megtapasztaltam, vannak nehézségek, és az élet elém is gördített egy nagyot, az elmúlt napok eseményeit nézve és megélve. Mindig is egy nagyon erős nő voltam, amivel igyekeztem példát mutatni, aki talpra tudott állni, mert van kiért, és van miért!

Csak és kizárólag a gyermekem, és a saját lelki gyógyulásomat fogom szem előtt tartani, és ezért képes vagyok felülemelkedni a múlt és a jelen történésein. Elengedni valakit méltósággal kell, bármi is történt. Nekem ezt tanították, és ezt szeretném Filipnek is átadni!

Úgy döntöttem, hogy közösen a gyerekkel szakemberhez fordulunk, hogy ezt az őrületet enyhíteni tudjuk magunkban. Őt még nagyobb veszteség érte, mint engem, és nagyon nehéz neki elmagyarázni mi is történt” – írja Gréta.

horváth gréta

Horváth Gréta szakemberhez fordul (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top