nlc.hu
Dekor

Kökény Attiláék karácsonyi menüje

Kökény Attila a kedvenc karácsonyi ételéről: „Ez egy ízorgazmus!”

Hatalmas lakomával készül családjával az ünnepekre.

A Kökény családnál rengetegféle étel kerül majd az asztalra karácsonykor, az egyik kedvencük a kacsamáj karamellizált almával és krumplipürével. Ezt egy étteremben kóstolták először, azóta mindig elkészítik. Kökény Attila szerint ez az étel egy ízorgazmus. „Itthon megcsináltam és tökre bejött mindenkinek, és azóta ez így rákerült a menülistánkra” – mesélte a Tények Pluszban.

Kökény Attila

Kökény Attila és felesége, Aranka az egyik unokájukkal (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

A 46 éves énekes – aki már háromszoros nagypapa – azt is elárulta, mi készül még ezen kívül: „Vannak megszokott kaják, ami mindig kerül az asztalra: halászlé, töltött káposzta, sztrapacska, marhapörkölt, túrós csusza, tatárbifsztek és sok süti”.

Kökény Attiláék idei karácsonya azonban sok év után rendkívüli lesz. „23 éve vagyunk együtt, és eddig minden évben a család az nálunk volt. Most az idén megváltozott, mert hogy a lányomnak megszületett a második babája, így most ő hozzá megyünk le és ott töltjük nála a szentestét mindannyian” – árulta el az énekes felesége, Aranka.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top