Tuti Tippek

A szép mosoly sosem megy ki a divatból

Viselheted a leghíresebb tervezők ruháit, a megjelenésed koronája mégis a szép mosoly. Ahhoz, hogy ez a mosoly tökéletes legyen, minden fogadat alaposan meg kell mosni, ez pedig a fogak 3 dimenziója miatt rendkívül összetett feladat.

Az Oral-B 3 D Tisztító technológiával rendelkező elektromos fogkefékkel a fogaidat minden oldalról alaposabban meg tudod mosni. A sörték kehelyformája körülveszi az egyes fogakat, jobbra-balra forgó és előre-hátra mozgásával kíméletesen fellazítja és eltávolítja a lepedéket, hogy minden fogad ragyogóan tiszta legyen.

 

Az Oral-B Triumph elektromos fogkefe a tökéletes hatékonyság mellett intelligens megoldásokat kínál. A háromféle üzemmódnak köszönhetően a fogmosást igényeink szerint alakíthatjuk.

A digitális kijelző méri a fogmosás idejét, figyelmeztet, hogy mikor cseréljük ki a fejet, és hangjelzéssel segít beosztani a fogmosásra szánt időt.

Az Oral-B Triumph ráadásul nemcsak okos, hanem szép is. A modern anyagokból készült fogkefe minőségi kialakításával és egyedi stílusával a minden fürdőszobában jól mutat.

De a legfontosabb a végeredmény: észrevehetően tisztább fogak és egészségesebb fogíny, amellyel még a fogorvosod elismerését is kivívhatjuk!

 

Válassza az önnek leginkább megfelelő elektromos fogkefét, hogy az ön mosolya lehessen a legszebb!

 

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top