nlc.hu
Tuti Tippek
Miért sírt Geszti?

Miért sírt Geszti?

A legemlékezetesebb karácsonyról a Gringo Sztár frontemberének az a sok évvel ez előtti szenteste jut eszébe, amikor még élt a nővére. Együtt voltak, az édesanyjánál, Márta néninél, és a testvére gyermekei is körülvették őket.
„Egy biciklivel leptem meg a nővérem kislányát”

„Azon a bizonyos karácsony estén egy biciklivel leptem meg a nővérem kislányát, Dórit – meséli Péter. – Szavakba sem tudom önteni mindazt, ami az arcocskáján tükröződött, talán a teljes elragadtatás minderre a legjobb kifejezés. Abban a pillanatban megfogalmazódott bennem, milyen csodálatos, hogy egy gyereknek egészen kis dolgokkal is leírhatatlan örömet szerezhetünk. Dóri perceken át képtelen volt megszólalni a boldogságtól. Egyre csak csodálta az új biciklijét, és szem nem maradt szárazon a szobában.”
Geszti Péter úgy érzi, az idei karácsony is igen emlékezetesnek ígérkezik, hiszen először ünnepel négyesben a család, a kis Lenkével kiegészülve. Edit süt-főz, Péter fát díszít. Az előadónak a legnagyobb ajándék pedig az lenne, ha a Gringo Sztár együttesének a napokban megjelent albuma, a Pálinka Sunrise nagyon sikeres és népszerű lenne a következő hetekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top