nlc.hu
Tuti Tippek

Gombos Edináék idei karácsonyfája

Gombos Edináéknál már áll a karácsonyfa, megmutatta az ünnepi díszbe öltöztetett házukat

Az exműsorvezető elárulta, miért díszítették már fel a fenyőt.

Bár még 25 nap hátra van karácsonyig, de Gombos Edináéknál már áll a karácsonyfa. Az egykori műsorvezető és családja nemcsak a fát díszítette fel, hanem a lakásuknak is már ünnepi hangulatot teremtett. A családjával 6 éve Miamiban élő Gombos Edina a közösségi oldalán mutatta meg a mesés karácsonyfájukat, sőt arról is beszámolt, hogyan hangolódnak rá az ünnepekre.

Gombos Edina

Gombos Edina és férje, Alberto (Forrás: YouTube / Itt van Amerika! – videó)

„A Hálaadás hetében vagyunk, amikor azon elmélkedünk, miért lehetünk hálásak az életünkben. A csütörtöki Thanksgiving ebéddel, vacsorával kezdetét veszi az ünnepi szezon. Itt az a szokás, hogy ilyenkor kezdik el feldíszíteni a fákat. A legtöbben karácsony előtt négy héttel, az Advent kezdetekor (a Black Friday utáni napokban), mások akár korábban is. Hálaadáskor összejön a család, sokan szabadságot vesznek ki, így együtt lehet ünnepi díszbe öltöztetni a fát (és az egész házat). Mivel a következő napok a nagy főzésekről, a közös családi programokról szólnak – amerikai szokás szerint –, mi is beállítottuk a fánkat a bejárat mellé, az étkezővel közös vendégfogadó nappaliba, aminek az ablaka az utca felé néz. A szomszédokkal egymás fáit csodáljuk, amikor elsétálunk a házak előtt. Lassan az előkertekbe is kikerülnek a karácsonyi világítások. Természetesen nem feledkezünk meg a magyar hagyományokról sem, így lesz igazi fenyőnk is, amit majd karácsonyra díszítünk fel” – árulta el a kétgyermekes youtuber, aki arról is mesélt, hogy milyen finomsággal lepte meg a családját.

„Ráhangolódásként ma már a hideg téli estékhez illő fűszeres, burgonyás-póréhagymás krémlevest főztem, és készül a forralt borunk is” – mesélte.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top