Baba

Cuki kiegészítők babaszobába, fillérekért

Ha a babaszobát szeretnénk ékesíteni, érdemes példát venni bloggerünkről és a neten böngészni: szuper cuki kiegészítők olcsón!

Ilyen kis lámpáknál az embernek megjön a kedve a babázáshoz. Eszméletlen cuki lámpácskák. Ennél sokkal több fajta van, de most ennyi elég ízelítőnek. Az ára 1400 forint körül kezdődik.

Cuki kiegészítők babaszobába, fillérekért

Ezek kicsit kötöttebb formák, ám ha valaki Hello Kitty- vagy békarajongó, alapdarab a babaszobába. Vagy a hálóba, éjjeli fényként. Sőt, később sem lesz rossz móka, ha ezt felkapcsoljuk, mert elkerülhető a baba elalvása után, mezítlábazva történő kiosonás melléktermékeként oly gyakran fellépő “Lego-darab eltávolítása a talpból” nevezetű sebészeti eljárás. Az áruk 3000 forint környékén kezdődik.

Cuki kiegészítők babaszobába, fillérekért

Ha éppen óceánosra festettük a baba szobáját, ez a kis cuki poliplámpa pont oda illik. Mivel több színben gyártják ezt is, akár fiú, akár lány a picikénk, egyaránt tökéletes megoldás. Ráadásul, mivel szemüveges a kis polip, tudat alatt is ráneveljük, hogy az okos emberek szemüvegesek. 4200 forinttól lehet beszerezni.

Cuki kiegészítők babaszobába, fillérekért

Még több kiegészítő a Bopci blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top