Baba

A kocsi hátsó ülésén szült az anya, a taxis vezette le a szülést – videó

A taxisofőr megőrizte a lélekjelenlétét, amikor a hátsó ülésen egyszer csak jött a baba.

New Yorkban próbált meg taxival bejutni a kórházba egy pár, mikor a terhes nőnél megindult a szülés. A manhattani dugóban azonban nem egyszerű gyorsan haladni, és a babának nem is volt türelme kivárni, amíg megérkeznek a kórházba.

A New York-i taxis (forrás: YouTube/ViralHog)

A taxi fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a baba ütemesen kezd előbújni anyja hasából. A sofőr azonban nem esett pánikba: nyugtató és bátorító szavakkal segítette a vajúdó utast. „Ez az, lélegezz, csak tedd, amit tenned kell” – drukkolt a nőnek, majd amikor a baba megszületett, rögtön meghatottan gratulált is a szülőknek. Sőt, azt is ő javasolta, hogy a gyerek arcáról távolítsák el a ráragadt magzatburkot. 

Mióta  július közepén lezajlott szülés videója felkerült az internetre, a taxis rengeteg rajongót szerzett magának. Nem csoda: kevesen tudnánk ennyire profin kezelni egy hasonló helyzetet. Ez a brit taxis pedig még jobban elszégyellheti magát a videót látva.

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top