nlc.hu
Baba

Zalánki Gergő apa lesz

Apa lesz Zalánki Gergő, de kérdés, hogy ott tud-e lenni gyermeke születésénél

Felesége, Tóth Fruzsina egy kismamafotózáson mutatta meg a pocakját.

Fruzsina már lassan a hatodik hónapban jár, és a Tények Plusz is ott volt, mikor lefotózták. Miként az az adásban elhangzott, a szülés után rengeteg megpróbáltatás vár a fiatal szülőkre. Nem csak, hogy különköltöznek, de a büszke apuka valószínű, hogy a szülésnél sem lesz ott.

Zalánki Gergõ a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi vízilabdatornáján a harmadik helyért játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzésen a tokiói Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. augusztus 8-án. / MTI/Illyés Tibor

Zalánki Gergõ a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi vízilabdatornáján a harmadik helyért játszott Magyarország-Spanyolország mérkőzésen a tokiói Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. augusztus 8-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A riportban Zalánki elmeséli, hogy miként tudta meg, hogy felesége babát vár, és arról is mesél, hogy nem hitték volna, hogy miután a gyerekvállalás mellett döntöttek, szinte egyből meg is fogan a baba. 

Fruzsina elmondta, hogy olimpiai bronzérmes férje olaszországi szerződése miatt eleve ingáznak, de mindenképpen itthon szeretne szülni, csak az a kérdés, hogy férje itt tud-e lenni. A szülés után ráadásul külön is költöznek a házasok, mert Gergő a világbajnokságra készül, majd egy-másfél hónapra ki is megy Japánba a világbajnokságra, utána pedig valószínűleg olaszországi életre rendezkednek be. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top