nlc.hu
Baba

Meglepő első szavak egy kisbabától

„Rendben tesó” – Ezek voltak a kisbaba első szavai

A „mama”, „papa” már smafu?

A baba legelső szavai fontos mérföldkőnek számítanak minden szülő számára. A „mama” és a „papa” rendszerint az első szavak között szerepel, nem úgy, mint ennél a kisbabánál, akinek anyukája videóra vette, ahogy a baba azt mondja, „alright bruv” vagyis „rendben, tesó”.

A kilenc hónapos Bode boldogan babrált, miközben  szülei, Carmen Bish (22) és Keiren Parsons (26) figyelték. Mikor érezte, hogy nem a büfi, hanem a baba első szavai fognak kibukni belőle, Carmen előkapta a telefonját, és sikerült megörökítenie a fontos pillanatot.

Kockát szájába tevő kisbaba

Fotó: Unsplash

„Először észre sem vettük! A szüleimnek mutattuk a videót, és azt hittem, hallottam, hogy mond valamit, ezért újra lejátszottam, és mindannyian nevetésben törtünk ki. Nem hiszem el, hogy az első szavai ezek voltak” – mondták a szülők, akik miután bemutatták a vicces felvételt néhány családtagnak, létrehoztak egy TikTok-fiókot, és közzétették a videót.

„Hétfőn Keiren a szokásos módon munkába állt, és munkatársai megemlítették, hogy a videót körülbelül 50 ezren nézték meg” – mondta a férfi, aki kisvártatva észrevette, már egymillió megtekintést ért el a felvétel.

(De hogy vajon tényleg kimondta vagy csak úgy hangzott, az ide kattintva tekintheted meg)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top