
főzés


Kemény? Íztelen? 3 mesterfogás, hogy omlós és ízes legyen a húsvéti sonka

Mit mikor csináljunk? Így időzítsük a húsvéti előkészületeket a konyhában!

Kegyetlen betegségeket úszhatsz meg, ha nem mosod le a csirkehúst

A legjobb főzési tipp, amit valaha kaptál – Olvasóink jobbnál jobb válaszai következnek

Ezért imádják a férfiak Borbás Marcsit

Tudod, hogy készítik a töltött paprikát Amerikában vagy a dobostortát Angliában? Íme!

Most olcsó az édesburgonya: 17 ötlet batátára a sült édesburgonya-hasábon túl

Az olcsó álgabona, amit sokkal többször kellene főznünk – Egy sós és egy édes recepttel

Muszáj kipróbálnod így a rakott krumplit

„Ha gyerekeid vannak, fontos, hogy minél ritkábban rendelj ételt, és főzz nekik” – Juliette Binoche-sal beszélgettünk

Az „orromat is tisztíccsa” – A ’90-es évek ízei úgy is hiányoznak, hogy velünk vannak

6 zöldség, ami rendkívül drága most – mivel helyettesítsük őket?

Nincs minden veszve: Így mentheted meg, ha odaégetted az ételt

„Az ételek szeretete, a hedonizmus nem a drága ételek élvezetét jelenti” – Interjú Mautner Zsófival

Pánik helyett: 5 praktikus konyhai művelet, amivel már most előkészülhetünk az ünnepekre

Ez az anyuka már most elkészült a teljes karácsonyi menüvel – íme a titka!

Csillagjegyek, akik igazi konyhatündérek

Tanuljunk a séfektől! 7 mentőötlet, ha íztelen az étel

Pörkölt: ezt a hibát a legtöbben elkövetik a pörkölt készítésekor

Otthoni csodaszer: mindenre jó a kókuszolaj!

7 meglepő étel, amelyet mikróban is elkészíthetünk

A szakácskönyvbolt, ahol minden délben megfőznek egy receptet a könyvekből

A félmilliót is megkeresném, ha fizetnének a házimunkámért
