nlc.hu
Család
Házikók, kuckók és erõdök

Házikók, kuckók és erõdök

A kicsik nagyon kedvelik a házikókat. Többféle formájú, színû kapható, a lényege mindegyiknek a kinyitható ajtó-ablak és a belül lévõ kis pad. Robosztus, könnyen áthelyezhetõ, az apróbb kerti játékok tárolására is alkalmas.

A legkisebb változatba is befér két-három gyerek, úgysem tartózkodnak bent sokáig, a játék lényege a ki-be bújócskázás. Akkor növi ki a gyerek, amikor testmagassága miatt kényelmetlen lesz számára az ajtónyílás (kb. 120 cm magasak, 100 x 100 cm alapterületűek, az ajtónyílás egy méteres).

A házikó rövidebb életű változata a csővázra kifeszített nylon oldalfalú és tetejű kis kuckó. A fából készült, komolyabb erődök inkább négy-öt éves kortól ajánlottak, de ha kellően biztonságosak, már kisebbek is boldogulnak vele. Az erődhöz lehet hintát, hidat, csúszdát és mászókötelet is vásárolni.

Költségek:
A műanyagházikók 60 ezer forintnál kezdődnek, a fémvázas sátorkukckók 5-6 ezer forinttól kaphatók, a fa erődökre legalább 120 ezer forintot kell szánni, ehhez jön még a kiegészítők ára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top