Család

Csodálatos utazás a fogantatástól a születésig

Egyedülálló a vállalkozás, miképpen egyedülálló minden egyes embergyerek megszületése is. Az egyetlen sejtbõl kialakuló bonyolult, érzékeny szervezet méhen belüli utazásának története képekben elmesélve...




Mi történik odabent? Ez a kérdés foglalkoztat minden kismamát kilenc hosszú hónapon keresztül. Manapság már valamivel könnyebb a válasz, mint régen, hiszen a pocaklakót az ultrahang felvételen megszemlélheti a mama, ám a fejlődésének, gyarapodásának aprólékos fázisait csak könyvek leírásából tudta követni. Eddig.
Mérföldkő az anya és a magzat kapcsolatában az a könyv, amelyet két fiatal hölgy, és meghívott vendégeik mutattak be a sajtó képviselőinek.

Az IMIX Hungary kiadó vezetője Gerhát-Molnár Irina igazán csinos kismama, ebben a minőségében talán még hitelesebb volt a lelkesedése a tengerentúlról érkezett bestseller könyvvel kapcsolatban. Ám nemcsak a kismamák, hanem a szakma, azaz az orvosok is elismerően nyilatkoznak a kötetről.

A bemutató sztáranyukáit ezek után nem volt nehéz elkápráztatni.
Györgyi Anna, az Új Színház művésznője, aki két hét múlva hozza világra második kislányát úgy nyilatkozott, hogy szinte sokkololták a könyv képei, a soha nem látott, elképesztő fotók a fogantatásról és az első napok “tevékeny” megéléséről egy egészen új világba vezették el.
Pikali Gerda könnyedébben fogalmazott, olyan a könyv, mintha odabent felkapcsolták volna a villanyt, és most végre minden láthatóvá vált. Elképesztő élmény!

Minden lakásban helye van a könyvnek, ott is ahol, csak most várják az első babát, ott is, ahol már tipegők forgatják fel a nappalit. És ott főleg, ahol még csak tervezgetik az utódlást. Hiszen a könyv amerikai statisztikái szerint, mindazok, akik a könyvvel kapcsolatba kerültek előbb-utóbb gyermekáldásra számíthatnak – mondta sejtelmes mosollyal a tájékoztató végén a kiadó ügyvezetője, a bájos kismama Irina, aki januárra várja kisfiát.





A könyvről bővebbet megtudhatsz, és meg is rendelheted a kiadó honlapján!
• Katt ide! » 

• Nézd meg a könyv bemutatóján készült képeket! »
A Csodálatos utazás állomásait hamarosan a Babázzunk rovatban is nyomon követheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top