Család

Feléledt a halottnak hitt kisbaba

Tizenkét órán át halottnak hitték az újszülött csecsemőt. Egy rémtörténet következik happy enddel.
Analia és férje
Analia és férje

A rémálom március 24-én kezdődött, de a hátborzongató történetről csak most először mesélt Analia Bouter, az argentin édesanya, akit hat hónapos terhesen szállítottak kórházba. Mivel a szülés beindult, egyből a műtőbe vitték és elaltatták. Műtét után az orvosok a férjét hívták, és közölték, bár a kisbaba megszületett, megmenteni nem tudták. A férfi ezek után csak annyit kért, engedjék, hogy feleségével megnézzék kislányukat. 

Fél nap telt el

Míg az édesanya a műtét után gyengélkedett, férjének rengeteg formanyomtatványt kellett kitöltenie. Szülés után tizenkét óra telt el, csak késő este jutott arra idő, hogy elhagyják a kórházat és a halottasházban elköszönjenek kislányuktól. Amikor a halottasházban a becsomagolt test fölött álltak, és az édesanya elkezdte kicsomagolni a letakart kisbabát, s amikor megérintette a kicsi kezeit és fejét, egy aprócska sóhajtást hallott. „Úgy éreztem, hogy a kislányom odafordul hozzám, és azt mondja: mama!” A kislány mégsem volt halott. 

Az orvosok azzal védekeznek, hogy a kisbaba sem az édesanya méhében, sem a szülés után nem mutatott semmi életjelet. Egy specialista is megvizsgálta a babát, és ő is halottnak nyilvánította a csöppséget. Ráadásul a születés pillanatában a kicsi mindössze 800 grammos volt, az ilyen esetek 90 százalékában a túlélés esélye szinte nulla. A történtek után a szakemberek mindent megtesznek, hogy stabilizálják a kislány állapotát, ami úgy tűnik, mára sikerült is. A csöppséget eredetileg a Luz Maria nevet kapta volna, de a csoda után a Luz Milagro, vagyis a Csoda Fénye nevet kapta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top