nlc.hu
Család
Katalin hercegné saját divatmárkát indít

Katalin hercegné saját divatmárkát indít

Kihasználhatja, hogy stílusikon lett, az ezzel keresett pénzt azonban nem tarthatja meg.

Katalin hercegné már eddig is meghatározó szereplője volt a divatiparnak: trendeket indított el, kollekciókat ihletett, divatházaknak és kozmetikai cégeknek csinált ingyenreklámot azzal, hogy a termékeiket viselte. Stílusikon státuszát ezután azonban még hatékonyabban kamatoztatja majd, legalábbis erre enged következtetni, hogy hivatalosan levédette a Cambridge hercegnéje nevet, mégpedig abból a célból, hogy e név alatt saját ruházati, kalap- és cipőmárkát indítson.

Katalin hercegné saját divatmárkát indít

Brit sajtóértesülések szerint az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy gyermeke születése után babaruha-kollekcióval rukkol majd elő az igencsak jól csengő márkanév alatt.

Bármekkora sikert is arat azonban a márka a jövőben, Katalin egy pennyt sem tarthat meg a bevételekből: a királyi udvar vonatkozó szabályozása szerint ugyanis a pénzt a Cambridge hercege és hercegnéje és Harry herceg nevével fémjelzett alapítványnak kell felajánlania, akik különféle jótékonysági célokra fordítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top