Család

75 évvel az első csók után házasodtak össze

80 felett szerettek egymásba a gyerekkori barátok.

75 évvel az első csók után házasodtak összeGeorge Raynes 1938-ban csókolta meg először Carol Harrist. Mindketten 8 évesek voltak akkor, Carol Csipkerózsikát, míg George a herceget alakította egy iskolai előadásban.

Az egykori gyerekkori barátok a középiskola után is tartották egymással a kapcsolatot. George azonban másik államba költözött, megnősült, és családot alapított, Carol viszont a szülővárosában maradt, és nem ment férjhez.

Barátságuk egy életen át kitartott, idén nyáron pedig, amikor George felesége elhunyt, a férfi úgy döntött, itt az ideje, hogy személyesen is meglátogassa Carolt. Kapcsolatuk ekkor alakult át szerelemmé. George nem sokkal később egy romantikus étteremben kérte meg Carol kezét. „Felvetette, hogy mindig is barátok voltunk, miért is ne élhetnénk le együtt a hátralévő életünket?!” – mesélte Carol, aki hezitálás nélkül mondott igent.

Néhány nappal ezelőtt, 75 évvel az első csók után Carol hozzáment George-hoz. „Volt idő, amikor azt hittem, hogy örökre egyedül maradok. Ha elmúltál 80, és még mindig egyedül vagy, kezdesz beletörődni, hogy ez már így is marad halálodig.”

Mégsem maradt így. Mert sosincs késő.

Forrás: Yahoo.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top