Család

Egy magyar anyuka tűnt el Mexikóban

Rejtélyes körülmények között tűnt el Mexikóban egy 39 éves magyar asszony. Erzsébetet augusztus 28-án látták utoljára egy szórakozóhelyen, azóta pedig elnyelte a föld.

Erzsébetet utoljára egy ismeretlen férfival látták, azóta egyetlen szót sem hallott felőle családja, akik elkeseredésükben a magyar rendőrséghez fordultak, mert úgy érzik, a mexikói zsaruk nem tesznek semmit – írja a Blikk.

Az egygyermekes anyuka tizenöt éve él Mexikóvárosban. Szerelmes lett, majd született egy lánya, aki most 12 éves. Időközben szétmentek a párjával, de az asszony Mexikóban maradt, és új nevet is választott magának, ma már Denny a neve. Itt dolgozik, vállalkozása van, rendezett életet él.

“Jártunk a Külügyminisztériumban, és feljelentést tettünk a magyar rendőrségen is. Úgy értesültem, ők már felvették a kapcsolatot az Interpollal” – mondta a lapnak a nő testvére, aki a család többi tagjával együtt csak annyit tud, hogy Erzsébet elment egy diszkóba, ahonnan egy férfival távozott, erről kamerafelvétel is van. Azóta viszont senki nem tud róla semmit.

magyar nő nem jelentkezett a kislánya apukájánál sem, de rokonai szerint az asszony soha nem hagyta volna magára a gyermekét. “Az a kislány a mindene! Neki még el sem merték mondani, hogy eltűnt az anyukája.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top