Család

Drónnal húzták ki gyerekeik fogát a szülők – videó

A 90-es évek gyerekfilmjeinek brutális pillanataiban a szülők madzaggal kötötték össze gyerekeik mozgó fogát és a kilincset, és megrántották az ajtót… A 21. században pedig mi mást használhatnának erre a célra, mint egy drónt?

Természetesen ha már drónnal húzzuk ki csemeténk fogát, videó is készüljön róla, ami egyből menjen föl a YouTube-ra, vagy minimum a Facebookra!

Drónnal húzzák ki gyerekeik fogát a szülők - videó

A tejfog kiesése nagy és izgalmas pillanat a kisgyerekek számára, és semmi rossz nincs abban, ha a szülő segíteni próbál még különlegesebbé és elviselhetőbbé tenni az élményt. A modern szülők a legújabb trend szerint a mára már bárkinek elérhető drónt hívják ehhez segítségül.

A mozgó fogat madzaggal a drónhoz kötik, majd indulhat a levegőbe a szerkezet, a fog pedig egyszer csak szó szerint kirepül a helyéről.

Drónnal húzzák ki gyerekeik fogát a szülők - videó

Nehéz elképzelni, hogy ez teljesen biztonságos módja a fog eltávolításának, de úgy tűnik, a gyerekek és a szülők is jól szórakoznak. A fogorvos szerint azonban csakis akkor álljunk a mozgó fog kirántásának, ha már alapból is csak egy hajszál választja el, hogy kiessen, különben nagy a sérülés okozásának az esélye. Arról is győződjünk meg, hogy a gyerek nem fél a kihúzástól, és benne van a “buliban”.

A fogorvos azt is hozzátette, hogy semmi baj nincs azzal, ha kivárják a gyerekek (és a szülők), hogy magától kiessen a fog. Bármilyen nehéz is a 21. század szülöttének felfogni, a fog előbb-utóbb ki fog esni segítség nélkül is.

Forrás: Buzz Feed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top