Család

Kiderült a terhes menyasszonyról, hogy férfi

A magát nőnek kiadó férfi sorra verte át az interneten megismert áldozatait, az egyikükkel egészen a házasságig is eljutott.

Egy Wang nevű kínai férfi kitörő örömmel fogadta, amikor a barátnője, Miao Xiaomin – akivel korábban az interneten ismerkedtek meg – közölte vele, hogy gyermeket vár. A pár ezek után hatalmas esküvőt szervezett, a házasságkötés után három nappal azonban az ifjú feleség eltűnt, és magával vitte az összes nászajándékot, illetve több tízezer jüan készpénzt.

Wang annyira szégyellte, hogy a felesége az esküvő után ilyen rövid idővel lelépett, hogy az eltűnést nem merte jelenteni a hatóságoknak, a családja pedig azért nem tette meg ugyanezt, mert azt hitték, a friss házasok csak összevesztek valamin.

Kiderült a terhes menyasszonyról, hogy férfi

Nem sokkal később azonban egy másik férfi jelentette a rendőrségen, hogy egy online megismert, Miao Xiaomin nevű nő 31.000 jüant, vagyis mintegy 1,3 millió forintnak megfelelő összeget csalt ki tőle különféle indokokkal, majd pedig a pénzzel együtt felszívódott.

A hatóságoknak trükkösen sikerült kapcsolatba lépniük Xiaominnal, és elcsalták őt egy internetkávézóba, mintha randevúra hívnák. Legnagyobb meglepetésükre azonban nem egy nő, hanem egy férfi érkezett meg a találkára, akit az iratai szerint Miao Songtaónak hívnak.

Amikor a férfi lakásában házkutatást tartottak, ott női ruhákat, fehérneműket, cipőket és kozmetikumokat találtak. Kiderült, hogy Miaót mindig is érdekelték a női holmik, és sosem tudta pontosan eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódik, abban azonban biztos volt, hogy szereti a pénzt.

Az elmúlt év során összesen tizenegy férfitól csalt ki pénzt hasonló módszerrel és érdekes módon csak egyetlenegy jelentette fel.

Mindezek után már tényleg csak az a kérdés, hogy ha már a többiek nem is, akkor a Wang nevű áldozata, akinek azt hazudta, hogy terhes tőle, és feleségül vetette magát vele, mégis hogy nem vette észre, hogy arája valójában férfi?

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top