Család

Szerelmi bánatában öngyilkos lett a 12 éves Gábor

A szerelmi bánat az utolsó csepp volt a 12 éves kisfiú életében. A tehetséges focikapus a vonat elé feküdt, így végzett magával. Megdöbbentő, felfoghatatlan, szívszorító.

A 12 éves hernádi fiú, Gábor szörnyethalt, amikor a vonat elgázolta. A hányatott sorsú gyermek nagyon tehetséges focikapus volt. Az általános iskola után NB I-es budapesti futballklubok akadémiái vitték volna. Ám ő más utat választott.

Gábort kisgyermekkora óta nagymamája nevelte, tőle szökött meg a múlt héten, hogy véget vessen életének. Nagymamája szerint ez volt az egyetlen alkalom, amikor szó nélkül ment el otthonról. A fiú semmi jelét nem mutatta, hogy öngyilkosságra készülne, de az is igaz, sosem volt egyszerű élete. Szülei kicsi korában bízták a nagyira, az iskolában társai gyakran piszkálták, fél évvel ezelőtt pedig kétéves kishúgát is elveszítette, és úgy tudni, ugyanezen a napon szakított barátnőjével is.

Gábor a hernádi vasútállomástól kétszáz méterre feküdt az érkező vonat elé, és hogy készült tettére, azt búcsúüzenete bizonyítja. A fiú telefonon üzent barátjának. Megírta, hogy mit tesz, és hogy tőle mindenképpen el szeretne búcsúzni. 

A nagymamát egy vasutas ismerőse értesítette a gázolásról. Az asszony hiába hívta a rendőrséget, semmit sem mondtak neki. Aztán kiment a hernádi vasútállomásra, ott tudta meg, hogy “Gabesz öngyilkos lett”.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Bors kérdésére elmondta, közigazgatási eljárásban vizsgálják a haláleset körülményeit.

A hernádi vasútállomás közelében lett öngyilkos a 12 éves Gábor

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top