nlc.hu
Család
Rejtély, mi történik Sopronban. Most egy 16 éves fiú tűnt el

Rejtély, mi történik Sopronban. Most egy 16 éves fiú tűnt el

Rejtély, mi történtik Sopronban. Szinte nincs olyan hét, hogy ne tenne közzé a rendőrség felhívást, mert újabb tini tűnt el. Ezúttal egy 16 éves fiút keresnek.

Sopronban újabb tini eltűnését regisztrálta a helyi rendőrség. Ezúttal a 16 éves Károlyi Tivadart keresik, aki még február 20-án engedély nélkül ment el az egyik soproni gyermekvédelmi intézetből. A 16 éves fiú azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, a rendőrségi nyomozás sem jutott eredményre.

A tinédzser Tivadar nagyjából 160 centiméter magas, normál testalkatú. Haja rövid, barna színű épp úgy, ahogyan a szeme is.

Ha bármilyen használható információtok van a fotón látható fiú eltűnésével kapcsolatosan, esetleg láttátok, tudjátok, hol lehet, jelezzétek a Soproni Rendőrkapitányság elérhetőségein. Hívhatjátok az ingyenesen 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számot, de bejelentést tehettek a 107-es vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok egyikén is.

16 éves soproni tinifiú tűnt el
16 éves soproni tinifiú tűnt el

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top