Család

Friss fotók a kis Zentéről, tündéri karácsonyi képeket posztolt anyukája az SMA-s kisfiúról

Karácsonyi fotózáson vehetett részt a kis Zente. Anyukája megmutatta az első képeket.

A gerincvelő-sorvadásban szenvedő Zente október végén kapta meg a 700 millió forintba kerülő Zolgensma-kezelést. Azóta már hazaengedték a kórházból, s úgy tűnik, kezd hatni a kezelés, mivel már erősödnek a lábai.

Mint arról is beszámoltunk, Zente a napokban karácsonyi fotózáson vett részt – a fotós természetesen mindent lefertőtlenített és maszkban dolgozott –, akkor a kisfiú anyukája csak egy videót tett közzé. Most viszont kiposztolt pár képet a fotózásról.

„Advent második vasárnapja van. Az első a hitről szól, a mai, a második pedig a reménység. Minden szimbolikáját magáénak érzem. Hitünk volt és van – Nektek is! Most reménykedünk a legjobbakban – Ti is velünk együtt! (…) Elkészültek a gyönyörű képek, amikből szívem szerint az összeset kiposztolnám, de azért túlzásba nem eshetek. Ezért minden vasárnap mutatok néhányat a sok-sok kedvencből” – írta Facebok-oldalán.

Kiemelt kép: Zente – SMA-1 Baby / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top