Család

A gyermeked nem a szerelmed!

Egy blogger kiakadt a gyereküket szerelmemnek nevező anyákon.

Kissé kiborult Bouvet, a Caféblog bloggere, amiért több ember közösségi oldalán olyan fotókat lát, amin anyukák átölelik gyermeküket és a kép címe gyakran az, hogy Életem szerelmével.

„Nemrég olvastam egy cikket, amelynek felvezetőjében szerepeltek Jane Austen romantikus regényei, meg aztán egy kis jellemrajz arról, milyen perzselő érzés is a szerelem, majd egy csapásra átváltozik a téma, és egy édesanya vallomása következik, amelyben leírja: azóta tudja, mi is az igaz szerelem, amióta megszületett a kisfia.  Én szeretek meghatódni sok mindenen. Jómagam is édesanya vagyok, aki minden idegszálával imádja a gyerekeit, úgyhogy pláne nagyon meg tudok illetődni mások anyaságán. Hovatovább, ha egy ismerősömnél baba születik, vagy unoka, percekig bámulom az újszülött fotókat és arra gondolok, az én babáim is annak idején (tudod, az a 180 centis kisfiú, meg a lassan felnőtt kamaszlány, akik a családomban élnek) milyenek voltak. De. A tarkómtól a talpamig elkezdek viszketni, ha közben ott látom azt a bizonyos szerelem szót.”

Hogy miért van ezzel így Bouvet, arról Caféblog oldalán olvashattok.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top