Család
Szponzorált tartalom

Készülj fel az iskolakezdésre! (x)

Az új tanévre sosem lehet időben megkezdeni a készülődést. Pláne, hogy az idei sok mindenben más lesz, mint az eddigiek. A járványhelyzet miatt megváltozott körülmények mind a suliban, mind a bevásárlásban éreztetik a hatásukat. Ezért kapsz tőlünk néhány tippet, hogy a leghatékonyabb legyél!

1. Vásárolj be egy helyen!

A bevásárláshoz válassz olyan helyet, ami mindennel el van látva. Érdemes felkeresni egy hipermarketet, mert itt egy helyen megtalálod az iskolakezdéshez szükséges felszereléseket a hátizsáktól kezdve az írószereken át a különféle kreatív eszközökig.

Készülj fel az iskolakezdésre! (x)

2. Vásárolj be biztonságosan!

A hipermarketet előnye, hogy tágas a tér, és akad hely bőven a polcok közt nemcsak a vásárlóknak, de a bevásárlókocsiknak is, így könnyebben be lehet tartani a közösségi távolságtartás szabályait.

 

3. Vásárolj be lista alapján!

A biztonságos vásárlás egyik alapja, hogy minél kevesebb időt tölts zárt térben. Írj listát azokkal az árucikkekkel, amiket mindenképp meg szeretnél venni. Ne feledkezz meg a tanszerekről sem: kérd a gyerekek segítségét a lista összeállításánál!

Készülj fel az iskolakezdésre! (x)

4. Vásárolj be otthonra!

A járványhelyzet megmutatta, hogy jól jön, ha otthon is minden megvan az online oktatáshoz: ha még nincs, érdemes lehet egy saját laptopot beszerezni a gyereknek. Hasznos a suliváró bevásárlásba az otthoni eszközök beszerzését is beiktatni: egy fiókos íróasztal és egy állítható magasságú forgószék az online oktatáshoz és a suli utáni tanuláshoz egyaránt megfelelő.

 

5. Vásárolj be online!

Ha otthonról intéznéd a bevásárlást, akkor válaszd bátran az online rendelést. Az Auchantól pár kattintással meg tudod rendelni az iskolakezdéshez szükséges felszereléseket, országos kiszállítással.

 

Látogass el az Auchan áruházak valamelyikébe vagy az online.auchan.hu/iskolakezdes oldalra és pakolj be az új tanévre! Széles választékból válogathatsz hiper árakon a megszokott minőségben. Tanévkezdésre fel!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top